Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto
Voit opiskella ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta osia.
Ilmastovastuullinen toiminta
Koulutuksessa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä ja tunnistetaan keskeisimpiä tekoja ja toimia, joilla ihminen vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alan tai elintarvikealan yrityksessä työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ilmastovastuullisuutta työssään.
Lisätietoja
Mervi Niittumäki-Mäntylä, mervi.niittumaki@eduvantaa.fi
Hakijapalvelut: 09 839 502 27, varia.hakijapalvelut@vantaa.fi
Kahvilapalvelut / Katu - ja pikaruokapalvelut
Oletko kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella tai täydentää aiempaa koulutusta? Koulutus tarjoaa perusvalmiudet työskentelyyn kahvilassa tai katu- ja pikaruoka ravintoloissa.
Työllistyminen
Voi työllistyä alan työtehtäviin, esimerkiksi kahviloissa tai pikaruoka ravintoloissa. Ravintola- ja catering-alan työllisyystilanne on hyvä.
Jatko-opinnot
Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon Jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne
Lisätietoja
Opinto-ohjaaja Doinita Negruti, doinita.negruti@eduvantaa.fi, 040 198 4813
Koulutuksen sisältö: Virpi Pekkala, virpi.pekkala@eduvantaa.fi, 050 312 4549
Hakijapalvelut : varia.hakijapalvelut@vantaa.fi, 09 839 502 27
Ruokapalveluvastaava
Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn.
Lisätietoja
Virpi Pekkala, virpi.pekkala@eduvantaa.fi p. 050 312 4549