Asiasana: Ammattikoulut

Ammatillisissa oppilaitoksissa voi suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Opiskelijoiden ammattitaidon SM-kisa Taitaja2023 käynnistyi, Variasta mukana 11 opiskelijaa semifinaaleissa

Uutinen

Ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden ammattitaidon SM-kilpailun, Taitajan, semifinaalit käynnistyivät eilen ympäri Suomea. Ammattiopisto Variasta semifinaaleissa on mukana kilpailemassa talonrakennuksen, hyvinvointiteknologian ja lähihoitaja-alan opiskelijoita.

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Uutinen

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Opiskelijat ja työnantajat kohtasivat sosiaali- ja terveysalan rekrymessuilla, jotka järjestettiin Varian Koivukylän toimipisteessä 24.1. Tapahtumassa päästiin tutustumaan myös uuteen Vantaan ja

Tutustu Varian osaajiin LinkedIn:ssä

Blogi Varia

Variassa työskentelee upeita ja osaavia ammattilaisia erilaisilla taustoilla ja aloilla. Viime syksyn aikana 11 varialaista kertoi työstään, historiastaan ja unelmistaan LinkedIn:in Viikon varialainen –postaussarjassa. Alla olevista linkeistä pääset lukemaan, millaisia asiantuntijoita ja taitajia

Autokorimekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Vauriokorjauksen osaamisalalla opintojesi pääpaino on ajoneuvojen vauriokorjaamisessa. Perustutkinnon vauriokorjauksen osaamisalalta valmistuu autokorimekaanikoksi.

Vocational Qualification in Restaurant and Catering Services

Sisältösivu

Vocational Qualification in restaurant and catering services gives qualifications to work as a cook and in other positions in the hospitality industry.

Tikkurilan suuralue

Variasta valmistui 280 uutta ammattilaista

Uutinen

Variasta valmistui syyslukukaudella 280 uutta ammattilaista. Ammattiopistosta valmistui etenkin lähihoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita sekä kuljetusalan, palvelulogistiikan ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tehneitä ammattilaisia.

Ravintolatyöntekijä

Sisältösivu

Ravintolatyöntekijän koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle haluaville, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutuksessa opiskellaan tutkinnon osai ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta. Opinnoissa vahvistetaan myös suomen kielen osaamista.

Varian opiskelijat tapasivat pääministerin ja hallituksen ministereitä Valtioneuvoston linnassa

Uutinen

Varian opiskelijat tapasivat pääministerin ja hallituksen ministereitä Valtioneuvoston linnassa. Media-alaa opiskelevat Jenni ja Alex kysyivät ministereiltä, miten nämä ovat edistäneet lasten oikeuksia työssään.

Ravintola-alalla työskentelevä: hae merkonomikoulutukseen

Uutinen

Ravintola-alalla työskenteleville alkaa helmikuussa 2023 liiketoiminnan osaamista vahvistava merkonomikoulutus. Uudessa ravintola- ja catering-alan merkonomikoulutuksessa opitaan tuottamaan asiakkaille elämyksiä kannattavasti ja vastuullisesti. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Rastor-instituutti

Hyvinvointiteknologian opiskelijoiden syksyiset terveiset

Blogi Digivaria

Hyvinvointiteknologia-asentajan opintoihin Variassa kuuluu mm. Tossut ja tassut liikkeelle -ulkoilutapahtumaa ja opintojen huipentuminen itse järjestettyihin hyvinvointiteknolgian messuihin. Ja paljon muuta. Tässä Varian opiskelijoiden blogi opinnoista!