Palveluryhmä: Koulutus

Tähän listautuvat kaikki sisällöt, joille on merkitty palveluryhmäksi koulutus. Sivustolla saattaa kuitenkin olla myös muuta koulutukseen liittyvää sisältöä.

Antti Kaikkonen onnitteli valmistuneita arvokkaasta saavutuksesta – Variassa juhlittiin valmistujaisia iloisissa tunnelmissa

Uutinen

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vieraili pitämässä puheen uusille ammattilaisille Varian Myyrmäen toimipisteen kevätjuhlassa. Kevätjuhlia vietettiin perjantaina 2.6.2023 Varian toimipisteissä.

Variasta valmistui ammattiin tänä keväänä 780 opiskelijaa – paljon onnea!

Uutinen

Vantaan ammattiopisto Variasta on valmistunut kevätlukukauden 2023 aikana ammattiin 780 opiskelijaa.

Kansainvälisten opiskelijoiden ja työpaikkaohjaajien kokemuksia sosiaali- ja terveysalan oppisopimuskoulutuksesta

Blogi Varia

Variassa toteutetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa oppisopimuskoulutuksena kansainvälisille sairaanhoitajille verkko-opetuksena. Blogissa kerrotaan tutkintoa opiskelevien filippiiniläisten ja intialaisten sairaanhoitajien sekä heidän työpaikkaohjaajiensa kokemuksista.

Miten Workseediä käytetään Varian tutkinnoissa? Digitaalisen etenemisen seurannan kokonaisuus Variassa

Blogi Digivaria

Variassa juteltiin taas kevään tiimikierroksilla Workseedin käytöstä (ja vähän itslearningistäkin, koska verkko-oppimisympäristömme on myös etenemisen seurannan välineenä parissa Varian tutkinnossa). Tiimeissä kuultiin tosi hyviä esimerkkejä siitä, miten Workseedin käyttö helpottaa opettajien ja

Tavoitteena linja-autonkuljettajan ammatti – logistiikan opiskelu suomen kielen tuella on tehokasta ja hauskaa

Artikkeli

Kun määränpää on selvä, ammattiin voi valmistua nopeastikin. Maahanmuuttaneiden kuljetuslogistiikan opiskelijoiden ryhmä on toimiva ja iloinen tiimi, jossa kavereilta saa tukea.

Varialaisten konsepti "Kupponen" valittiin Oppimiskampus Hackatonin toiseksi parhaaksi ideaksi

Uutinen

Team Varia ideoi tulevalle Jokiniemen oppimiskampukselle konseptin, jossa yrittäjät ja verkostot löytävät helposti toisensa ja tapaavat kahvikupin äärellä.

Vantaan ammattiopisto Varian uuden toimipisteen rakennustyöt Vehkalassa alkavat

Uutinen

Vantaan ammattiopisto Varialle rakennetaan uusi toimipiste Vehkalaan. Rakennustyöt alkavat kesäkuun alussa. Käyttöön uudet tilat otetaan suunnitelmien mukaan kesällä 2025.

Lähihoitajakoulutukseen kielitaitoa vahvistavan tutkinnon osan kautta

Blogi Varia

Ryhmä lähihoitajakoulutukseen tähtääviä hakijoita kehitti suomen kielen taitoaan asiakastyö ammatissa -tutkinnonosakoulutuksessa. Opinnot mahdollistivat koulutukseen pääsyn hakijoille, joiden kielitaito ei vielä hakuvaiheessa yltänyt vaaditulle tasolle.

Kaikki raportit digimuodossa: Workseed lentokoneasennuksen opiskelijan käytössä

Blogi Digivaria

Lentokoneasennuksen perustutkinnossa on käytössä Workseed etenemisen seurannassa ja alan raporttien kirjoittamisessa. Opettaja Amjad Hamalin kuvaamalla videolla opiskelija Elisabeth Stadius kertoo Workseedistä opiskelijan käytössä. Puhelimen kautta kaikki omat raportit ja aiemmat työt ovat

Haussa olevat oppisopimuskoulutukset

Sisältösivu

Oppisopimuskoulutus on käytännönläheinen tapa opiskella uusi ammatti tai päivittää omaa ammattitaitoa työn ohella.