Asiasana: Opiskelu

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Uutinen

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Opiskelijat ja työnantajat kohtasivat sosiaali- ja terveysalan rekrymessuilla, jotka järjestettiin Varian Koivukylän toimipisteessä 24.1. Tapahtumassa päästiin tutustumaan myös uuteen Vantaan ja

Autokorimekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Vauriokorjauksen osaamisalalla opintojesi pääpaino on ajoneuvojen vauriokorjaamisessa. Perustutkinnon vauriokorjauksen osaamisalalta valmistuu autokorimekaanikoksi.

Opiskelijan oppisopimus

Sisältösivu

Oppisopimuksella voi tehdä minkä tahansa toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Oppisopimuksella kouluttaudut töitä tehden: saat palkkaa ja kartutat työkokemusta.

Vocational Qualification in Restaurant and Catering Services

Sisältösivu

Vocational Qualification in restaurant and catering services gives qualifications to work as a cook and in other positions in the hospitality industry.

Tikkurilan suuralue

Variasta valmistui 280 uutta ammattilaista

Uutinen

Variasta valmistui syyslukukaudella 280 uutta ammattilaista. Ammattiopistosta valmistui etenkin lähihoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita sekä kuljetusalan, palvelulogistiikan ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tehneitä ammattilaisia.

Vastaa kyselyyn Varian verkkosivuista ja osallistu leffalippujen arvontaan

Uutinen

Vantaan kaupungin ja ammattiopisto Varian verkkosivut ovat uudistuneet. Uusia vantaa.fi- ja varia.fi-sivustoja on kehitetty käyttäjädata huomioiden. Kehitystyötä jatketaan kyselyllä, johon toivomme kommentteja opiskelijoilta, huoltajilta, yhteistyökumppaneilta ja kaikilta verkkosivuja käyttäviltä

Ravintolatyöntekijä

Sisältösivu

Ravintolatyöntekijän koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle haluaville, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä. Koulutuksessa opiskellaan tutkinnon osai ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta. Opinnoissa vahvistetaan myös suomen kielen osaamista.

Varian opiskelijat tapasivat pääministerin ja hallituksen ministereitä Valtioneuvoston linnassa

Uutinen

Varian opiskelijat tapasivat pääministerin ja hallituksen ministereitä Valtioneuvoston linnassa. Media-alaa opiskelevat Jenni ja Alex kysyivät ministereiltä, miten nämä ovat edistäneet lasten oikeuksia työssään.

Ravintola-alalla työskentelevä: hae merkonomikoulutukseen

Uutinen

Ravintola-alalla työskenteleville alkaa helmikuussa 2023 liiketoiminnan osaamista vahvistava merkonomikoulutus. Uudessa ravintola- ja catering-alan merkonomikoulutuksessa opitaan tuottamaan asiakkaille elämyksiä kannattavasti ja vastuullisesti. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Rastor-instituutti

Hanki lisää osaamista ravintola-alalla: hae Varian ja Eezyn oppisopimuskoulutukseen

Uutinen

Vantaan ammattiopisto Varia ja Eezy tarjoavat käytännönläheisen koulutusmahdollisuuden ravintola-alalle. Oppisopimuskoulutuksessa opiskelija pääsee vahvistamaan käytännön osaamista oman kiinnostuksensa mukaan Eezyn ravintola-alan asiakasyrityksissä. Koulutuksen jälkeen voi jatkaa töitä Eezyn kautta