Asiasana: Opiskelu

Kansainvälisten opiskelijoiden ja työpaikkaohjaajien kokemuksia sosiaali- ja terveysalan oppisopimuskoulutuksesta

Blogi Varia

Variassa toteutetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa oppisopimuskoulutuksena kansainvälisille sairaanhoitajille verkko-opetuksena. Blogissa kerrotaan tutkintoa opiskelevien filippiiniläisten ja intialaisten sairaanhoitajien sekä heidän työpaikkaohjaajiensa kokemuksista.

Tavoitteena linja-autonkuljettajan ammatti – logistiikan opiskelu suomen kielen tuella on tehokasta ja hauskaa

Artikkeli

Kun määränpää on selvä, ammattiin voi valmistua nopeastikin. Maahanmuuttaneiden kuljetuslogistiikan opiskelijoiden ryhmä on toimiva ja iloinen tiimi, jossa kavereilta saa tukea.

Lähihoitajakoulutukseen kielitaitoa vahvistavan tutkinnon osan kautta

Blogi Varia

Ryhmä lähihoitajakoulutukseen tähtääviä hakijoita kehitti suomen kielen taitoaan asiakastyö ammatissa -tutkinnonosakoulutuksessa. Opinnot mahdollistivat koulutukseen pääsyn hakijoille, joiden kielitaito ei vielä hakuvaiheessa yltänyt vaaditulle tasolle.

Yli 100 osallistujaa matkasi yrittäjyyteen Varian Minicamp-leirillä

Uutinen

Minicamp-leirillä kehitettiin nerokkaita liikeideoita kymmenessä tunnissa. Päivän päätteeksi yrittäjäraati palkitsi opiskelijoiden kolme parasta ideaa.

Junalakko vaikuttaa oppilaitokseen matkustamiseen

Tiedote

Veturinkuljettajia edustava Rautatiealan Unioni (RAU) on antanut lakkovaroituksen. Jos neuvottelut eivät johda sopimukseen, lakko alkaa maanantaina 20.3. ja päättyy, kun sovinto syntyy.

Aitoja kohtaamisia ja merkityksellisiä työpäiviä – vammaistyössä tuetaan oppimista ja toimintakykyä monipuolisin keinoin

Uutinen

Vammaisten henkilöiden oppimista ja toimintakykyä voi edistää eri tavoin aina kerhotoiminnasta työtoimintaan ja maahanmuuttajien kotoutumisessa tukemiseen. Vammaistyön seminaari teemalla oppiminen ja toimintakyky järjestettiin Varian Koivukylän toimipisteessä 3.3.2023.

Salasanojen tietoturvaa parannetaan – näin vaihdat itse @opp.eduvantaa.fi -tunnuksen salasanan

Tiedote

Opetusverkon tietoturvaa parannetaan salasanan monimutkaisuusvaatimuksella ja vanhenemissäännöllä. Uudistus koskee kaikkia opiskelijoita.

Ravintolassa tai hotellissa työskentelevä: kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Uutinen

Ravintoloissa ja hotelleissa työskenteleville räätälöidyt liiketoimintakoulutukset alkavat 11.5.2023. Rastor-instituutin ja Ammattiopisto Varian yhteistyössä järjestämissä liiketoiminnan koulutuksissa opit tarjoamaan asiakkaillesi erinomaisia elämyksiä liiketoiminnallisesti kannattavasti

Anna palautetta opintotoimistolle ja osallistu leffalippujen arvontaan!

Uutinen

Vastaa lyhyeen kyselyyn opintotoimiston palveluista ja osallistu elokuvalippujen arvontaan. Vastaaminen vie 1-2 minuuttia.