Kohderyhmä: Opiskelijat

Antti Kaikkonen onnitteli valmistuneita arvokkaasta saavutuksesta – Variassa juhlittiin valmistujaisia iloisissa tunnelmissa

Uutinen

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vieraili pitämässä puheen uusille ammattilaisille Varian Myyrmäen toimipisteen kevätjuhlassa. Kevätjuhlia vietettiin perjantaina 2.6.2023 Varian toimipisteissä.

Variasta valmistui ammattiin tänä keväänä 780 opiskelijaa – paljon onnea!

Uutinen

Vantaan ammattiopisto Variasta on valmistunut kevätlukukauden 2023 aikana ammattiin 780 opiskelijaa.

Kansainvälisten opiskelijoiden ja työpaikkaohjaajien kokemuksia sosiaali- ja terveysalan oppisopimuskoulutuksesta

Blogi Varia

Variassa toteutetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa oppisopimuskoulutuksena kansainvälisille sairaanhoitajille verkko-opetuksena. Blogissa kerrotaan tutkintoa opiskelevien filippiiniläisten ja intialaisten sairaanhoitajien sekä heidän työpaikkaohjaajiensa kokemuksista.

Koulujen päättäjäisviikonlopun vastuullisesta juhlimisesta on hyvä keskustella kotona nuorten kanssa

Uutinen

Koulujen päätös ja kesäloman alku on juhlan arvoinen asia. Suurin osa lapsista ja nuorista juhlii siististi ja vastuullisesti, mutta koska päihteidenkäyttö tyypillisesti lisääntyy päättäjäispäivänä, myös riskit kasvavat ja niihin on hyvä varautua.

Varialaisten konsepti "Kupponen" valittiin Oppimiskampus Hackatonin toiseksi parhaaksi ideaksi

Uutinen

Team Varia ideoi tulevalle Jokiniemen oppimiskampukselle konseptin, jossa yrittäjät ja verkostot löytävät helposti toisensa ja tapaavat kahvikupin äärellä.

Kaikki raportit digimuodossa: Workseed lentokoneasennuksen opiskelijan käytössä

Blogi Digivaria

Lentokoneasennuksen perustutkinnossa on käytössä Workseed etenemisen seurannassa ja alan raporttien kirjoittamisessa. Opettaja Amjad Hamalin kuvaamalla videolla opiskelija Elisabeth Stadius kertoo Workseedistä opiskelijan käytössä. Puhelimen kautta kaikki omat raportit ja aiemmat työt ovat

Variassa kuvattiin dokumenttia Etelä-Korean televisioon

Uutinen

Tv-kuvausryhmä Etelä-Koreasta vieraili Hiekkaharjun toimipisteellä kuvaamassa dokumenttia, jossa käsitellään eri maiden koulutusjärjestelmiä.

Digitaalinen päiväkirja ravintola- ja catering -alalla: Workseedistä on monta hyötyä

Blogi Digivaria

Variassa käytetään opiskelijan digitaalisessa etenemisen seurannassa, ohjauksessa ja palautteessa Workseediä. Ravintola- ja catering-ala on ollut alusta saakka mukana kehittämässä ja etsimässä hyviä käyttötapoja. Katso videolta Workseedin käytön esitely!

Varia ja GA Telesis Engine Services Oy kouluttavat lentokonemoottorien saloihin

Artikkeli

Varian yhteistyö yritysten kanssa tarjoaa erilaisia polkuja työelämään. Sami Bakiri, Iise Hanad ja Lauri Seppälä löysivät kiinnostavan työn lentokonemoottorien parista.