Kohderyhmä: Opiskelijat

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Uutinen

Varian yhteistyö sote-työnantajien kanssa jatkuu tiiviinä uudella Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Opiskelijat ja työnantajat kohtasivat sosiaali- ja terveysalan rekrymessuilla, jotka järjestettiin Varian Koivukylän toimipisteessä 24.1. Tapahtumassa päästiin tutustumaan myös uuteen Vantaan ja

Autokorimekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Vauriokorjauksen osaamisalalla opintojesi pääpaino on ajoneuvojen vauriokorjaamisessa. Perustutkinnon vauriokorjauksen osaamisalalta valmistuu autokorimekaanikoksi.

Opiskelijan oppisopimus

Sisältösivu

Oppisopimuksella voi tehdä minkä tahansa toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Oppisopimuksella kouluttaudut töitä tehden: saat palkkaa ja kartutat työkokemusta.

Varia ITK2022-konferenssissa Aulangolla

Blogi Digivaria

Suomen suurinta digitaalisen koulutuksen tapahtumaa vietettiin Hämeenlinnassa Aulangolla lokakuussa 2022. Aiheena oli tänä vuonna “Mitä, miten, missä -oppimisen uudet vaatteet”. Vantaan ammattiopisto Variasta oli tällä kertaa mukana esitykset 2 aiheesta: Digitaalinen etenemisen seuranta

Hyvinvointiteknologian opiskelijoiden syksyiset terveiset

Blogi Digivaria

Hyvinvointiteknologia-asentajan opintoihin Variassa kuuluu mm. Tossut ja tassut liikkeelle -ulkoilutapahtumaa ja opintojen huipentuminen itse järjestettyihin hyvinvointiteknolgian messuihin. Ja paljon muuta. Tässä Varian opiskelijoiden blogi opinnoista!

Annie-tukibotti vähensi opintojen keskeyttämistä ammattiin opiskelevilla

Uutinen

Annie-tukibotti vähensi opintojen keskeyttämistä ammattiin opiskelevilla. Opinnoista eronneiden määrä putosi Vantaalla samaan aikaan kuin se kasvoi koko maassa.

Opiskelijoiden influenssarokotukset kaudella 2022–2023

Tiedote

Influenssan riskiryhmiin kuuluvat opiskelijat voivat varata ajan rokotukseen. Rokotuksia järjestetään arkipäivien lisäksi myös sunnuntaisin.

Vocational qualifications

Koontisivu

Studies in English.

HOKS-tiimi kehittää osaamista ja tekemistä

Blogi Varia

Lue blogista Varian hankkeesta, jossa kehitetään opettajien osaamista ja uudistetaan prosesseja.

Workseed opiskelijan työvälineenä Variassa

Blogi Digivaria

Miten maalariopiskelija hyötyy Workseedistä? Katso video! Varian pintakäsittelyalan perustutkinnon opiskelija Helena kertoo videolla mitä hyötyä hänelle on Workseedistä.