Kohderyhmä: Opiskelijat

Workseed opiskelijan työvälineenä Variassa

Blogi Digivaria

Miten maalariopiskelija hyötyy Workseedistä? Katso video! Varian pintakäsittelyalan perustutkinnon opiskelija Helena kertoo videolla mitä hyötyä hänelle on Workseedistä.

AMIS-kysely on auki: opiskelijat voivat vastata kyselyyn 16.10. mennessä

Tiedote

AMIS-kysely on auki: opiskelijat voivat vastata kyselyyn 16.10.2022 mennessä. AMIS-tutkimuksen tarkoituksena on saada tietoa ammattiin opiskelevien arjesta, elämästä, opiskelusta ja tulevaisuudennäkymistä.

Kestävän tulevaisuuden ammattilaiset (KESTU)

Hanke

Kestävän tulevaisuuden ammattilaiset -hankkeen tarkoituksena on kehittää ammatillisten oppilaitosten toimintakulttuuria huomioimaan kestävyysnäkökulmat ja ympäristövastuu entistä paremmin. Tavoitteena on pienentää oppilaitoksen ympäristövaikutuksia sekä kouluttaa ammattilaisia, joille ekologinen

Uusi lukukausi on käynnistynyt Vantaalla iloisissa tunnelmissa

Uutinen

Vantaan lukioissa ja ammattiopisto Variassa on tänä syksynä aloittanut yhteensä 2691 opiskelijaa. Lisäksi uudessa tutkintoon valmentavassa TUVA-koulutuksessa aloitti 3. elokuuta 156 opiskelijaa. Uusi arki on otettu innolla vastaan.

Varia Hiekkaharjussa kerätään sisäilmatietoa – tilojen käyttäjiltä toivotaan palautetta

Tiedote

Varia Hiekkaharjun tiloihin asennettavat mittausanturit keräävät tietoa sisäilman olosuhteista. Opettajat, opiskelijat ja muut tilojen käyttäjät pääsevät seuraamaan kerättyä mittaustietoa ja antamaan palautetta vaivattomasti QR-koodin avulla.

Uuden opettajan haasteet ja digiopetuksen kehittäminen

Blogi Digivaria

Aloitin työni ohjelmoinnin opettajana tammikuussa, kun koronatilanne oli pahimmillaan. Olimme suurimmaksi osaksi etäopetuksessa alkuvuodesta. Sain heti vastuuopettajan työn ja uuteen ryhmään tutustuminen oli haasteellista etänä. Onneksi erilaiset digipedagogiset työkalut ovat tuttuja

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön

Uutinen

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön. Varia sai koneen lahjoituksena. Tiistaina 23. elokuuta Helsinki-Vantaalle Tikkakoskelta saapunut kone täydentää lentokoneasentajien koulutuksessa käytettävää lentokonelaivuetta.

Varian opiskelijat markkinoivat Hiilidiili -lounasta yhteistyössä Vantin kanssa

Uutinen

Varian ravintola- ja catering-alan ensimmäisen vuoden opiskelijat markkinoivat Hiilidiili-merkin ansainnutta lounasta - Tee Hiilidiili tänään ja valitse lounaaksi linssibolognesea. Hiilidiili-merkki ohjaa opiskelijaa ympäristöystävällisiin lounasvalintoihin.

Vantaalla huolehditaan ja viestitään aktiivisesti koulujen sisäilmasta

Tiedote

Vantaan kaupunki suhtautuu sisäilmaoireiluun aina vakavasti. Jos koulussa havaitaan sisäilmahaittoja, niistä pitää ilmoittaa rehtorille, jotta tilanne voidaan korjata.

Uusi lukuvuosi käynnistyi ammattiopisto Variassa

Uutinen

Uudet opiskelijat aloittivat opintonsa ammattiopisto Variassa keskiviikkona 3. elokuuta. Variassa aloittaa tänä syksynä noin 830 uutta opiskelijaa.