Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Asiasanat

Koulutus Opiskelijat

Voit opiskella ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta osia.

Varian ravintola- ja cateringalan opiskelijat esivalmistelemassa ruokaa.

Ilmastovastuullinen toiminta

Koulutuksessa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä ja tunnistetaan keskeisimpiä tekoja ja toimia, joilla ihminen vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alan tai elintarvikealan yrityksessä työskenteleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ilmastovastuullisuutta työssään.

Lisätietoja

Mervi Niittumäki-Mäntylä, mervi.niittumaki@eduvantaa.fi

Hakijapalvelut: 09 839 502 27, varia.hakijapalvelut@vantaa.fi

 

Kahvilapalvelut / Katu - ja pikaruokapalvelut

Oletko kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella tai täydentää aiempaa koulutusta? Koulutus tarjoaa perusvalmiudet työskentelyyn kahvilassa tai katu- ja pikaruoka ravintoloissa.

Työllistyminen

Voi työllistyä alan työtehtäviin, esimerkiksi kahviloissa tai pikaruoka ravintoloissa. Ravintola- ja catering-alan työllisyystilanne on hyvä.

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon Jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Doinita Negruti, doinita.negruti@eduvantaa.fi, 040 198 4813

Koulutuksen sisältö: Virpi Pekkala, virpi.pekkala@eduvantaa.fi, 050 312 4549

Hakijapalvelut : varia.hakijapalvelut@vantaa.fi, 09 839 502 27 

Ruokapalveluvastaava

Koulutus antaa valmiudet ruokapalveluvastaavan tehtävässä työskentelyyn.

Lisätietoja 

Virpi Pekkala, virpi.pekkala@eduvantaa.fi p. 050 312 4549