Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus

Asiasanat

KoulutusMaahanmuuttajatOpiskelijat

Koulutus soveltuu ravintola- ja catering-alalle tuleville henkilöille, joilla ei ole vielä kokemusta alan työtehtävistä.

Varian ravintola- ja cateringalan opiskelijat esivalmistelemassa ruokaa.

Opiskele keittiöapulaiseksi

Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn. Koulutuksessa vahvistat myös suomen kielen taitoasi.

Hakeminen

Haku jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden.

Työllistyminen

Keittiöapulaisena voit tehdä töitä ravintola- ja catering-alan työtehtävissä. Keittiöapulainen voi työskennellä esimerkiksi ravintolassa, suurkeittiössä, koulussa, sairaalassa tai palvelutalossa.

Ravintola- ja catering-alan työllisyystilanne on hyvä.

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon esimerkiksi oppisopimuksella. Jokaisen opiskelijan jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.

Terveydelliset vaatimukset

Työskentely ravintoja - ja catering- alalla vaatii hyvää fyysistä terveyttä.

Lisätietoja

Doinita Negruti

Opinto-ohjaaja
040 198 4813 doinita.negruti@eduvantaa.fi

Tarja Ukonaho

Vastuuopettaja
040 506 9127 tarja.ukonaho@eduvantaa.fi

Koulutuksen sisältö

Avainsanat

OpiskeluPerustutkinnotToisen asteen koulutusVaria