Kohderyhmä: Nuoret

Vocational Qualification in Restaurant and Catering Services

Sisältösivu

Vocational Qualification in restaurant and catering services gives qualifications to work as a cook and in other positions in the hospitality industry.

Tikkurilan suuralue

Uusi lukukausi on käynnistynyt Vantaalla iloisissa tunnelmissa

Uutinen

Vantaan lukioissa ja ammattiopisto Variassa on tänä syksynä aloittanut yhteensä 2691 opiskelijaa. Lisäksi uudessa tutkintoon valmentavassa TUVA-koulutuksessa aloitti 3. elokuuta 156 opiskelijaa. Uusi arki on otettu innolla vastaan.

Ohjeet ulkomaanjaksolle

Sisältösivu

Varian opiskelijoiden on mahdollista tehdä lyhyitä ja pitkiä ulkomaanjaksoja. Tältä sivulta löytyvät ohjeet ulkomaanjaksolle. Ohjeisiin kuuluu eri vaiheita.

Uusi lukuvuosi käynnistyi ammattiopisto Variassa

Uutinen

Uudet opiskelijat aloittivat opintonsa ammattiopisto Variassa keskiviikkona 3. elokuuta. Variassa aloittaa tänä syksynä noin 830 uutta opiskelijaa.

Emilia ja Heidi opiskelivat työn ohessa liiketoiminnan ammattitutkintoon alle vuodessa

Blogi Varia

Emilia ja Heidi opiskelivat työn ohessa liiketoiminnan ammattitutkintoon alle vuodessa – oppisopimus on opiskelijalle ja työnantajalle maksuton.

Varian opiskelijat kehittivät ilmastoystävällisiä reseptejä Vantin kanssa

Uutinen

Varian opiskelijat kehittivät keväällä 2022 ilmastoystävällisiä reseptejä ateriapalveluita tuottavan Vantin kanssa. Vantti jatkaa ilmastoystävällisten reseptien kehittämistä.

Yhteishaussa 2022 Variaan valitut

Uutinen

Yhteishaussa Variasta opiskelupaikan saaneiden nimet julkaistaan tällä sivulla 16.6.2022.

Nuortenkeskus Nuppi avaa toisen toimipisteen Myyrmäkeen

Uutinen

Nuortenkeskus Nupissa toimipisteet Tikkurilassa sekä Myyrmäessä.

Opiskelijatyöt: Kone- ja tuotantotekniikan työt

Palvelu

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat tekevät tilauksesta erilaisia pieniä hitsaus- ja metallitöitä.

Hygieniapassilla turvallista ruokaa jo 20 vuotta – Keijo Mikkosella lähestyy 4000 testin raja

Blogi Varia

Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Helmikuuhun 2022 mennessä hygieniapasseja on myönnetty lähes 1 358 000 kappaletta. Elintarvikehygienian perusasiat ovat tuttuja jo suurelle joukolle suomalaisia.