Asiasana: Perustutkinnot

Autokorimekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Vauriokorjauksen osaamisalalla opintojesi pääpaino on ajoneuvojen vauriokorjaamisessa. Perustutkinnon vauriokorjauksen osaamisalalta valmistuu autokorimekaanikoksi.

Variasta valmistui 280 uutta ammattilaista

Uutinen

Variasta valmistui syyslukukaudella 280 uutta ammattilaista. Ammattiopistosta valmistui etenkin lähihoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita sekä kuljetusalan, palvelulogistiikan ja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tehneitä ammattilaisia.

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön

Uutinen

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön. Varia sai koneen lahjoituksena. Tiistaina 23. elokuuta Helsinki-Vantaalle Tikkakoskelta saapunut kone täydentää lentokoneasentajien koulutuksessa käytettävää lentokonelaivuetta.

Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn.

Kokki, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Kokki toimii ruuanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa. Kokki tuntee erilaiset raaka-aineet ja valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Ammatilliset perustutkinnot

Koontisivu

Opiskele itsellesi ammatti suorittamalla perustutkinto! Kuka tahansa voi hakeutua suorittamaan perustutkintoa millä tahansa pohjakoulutuksella. Ammatillinen peruskoulutus kestää noin kolme vuotta ja koulutus sisältää 180 osaamispisteen opinnot. Opinnoissa korostuu käytännön taitojen oppiminen ja

Asiakaspalvelu, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Maahanmuuttajille tarkoitetussa asiakaspalvelun koulutuksessa opiskellaan asiakaspalvelua, myyntiä ja suomen kieltä.

Tikkurilan suuralue

Leipuri-kondiittori, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Elintarvikealan perustutkinnon leipomon osaamisalalta valmistuu leipuri-kondiittoriksi. Leipuri-kondiittorin työ on kädentaitoja, luovuutta ja monipuolista osaamista.

Myyrmäen suuralue

Automekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Ajoneuvotekniikan osaamisalalla opintojesi pääpaino on auton huoltamisessa ja korjaamisessa. Ajoneuvoalan perustutkinnon ajoneuvotekniikan osaamisalalta valmistuu automekaanikoksi.

Aviapoliksen suuralue

Turvallisuusalan perustutkinto

Palvelu

Turvallisuusalan perustutkinnon tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset perustiedot ja valmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvasektorin aloilla.

Myyrmäen suuralue