Asiasana: Perustutkinnot

Ammatilliset perustutkinnot

Koontisivu

Opiskele itsellesi ammatti suorittamalla perustutkinto! Kuka tahansa voi hakeutua suorittamaan perustutkintoa millä tahansa pohjakoulutuksella. Ammatillinen peruskoulutus kestää noin kolme vuotta ja koulutus sisältää 180 osaamispisteen opinnot. Opinnoissa korostuu käytännön taitojen oppiminen ja

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön

Uutinen

Ammattiopisto Varia sai Puolustusvoimilta lentokoneen opetuskäyttöön. Varia sai koneen lahjoituksena. Tiistaina 23. elokuuta Helsinki-Vantaalle Tikkakoskelta saapunut kone täydentää lentokoneasentajien koulutuksessa käytettävää lentokonelaivuetta.

Keittiöapulainen, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Koulutus antaa perusvalmiudet ammattikeittiössä työskentelyyn.

Kokki, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Kokki toimii ruuanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa ravintoloissa. Kokki tuntee erilaiset raaka-aineet ja valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Asiakaspalvelu, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Maahanmuuttajille tarkoitetussa asiakaspalvelun koulutuksessa opiskellaan asiakaspalvelua, myyntiä ja suomen kieltä.

Tikkurilan suuralue

Leipuri-kondiittori, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Elintarvikealan perustutkinnon opinnoissa opiskellaan muun muassa leipomotuotteiden valmistusta sekä opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja.

Myyrmäen suuralue

Automekaanikko, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Maahanmuuttajille tarkoitetuissa ajoneuvoalan perustutkinnon opinnoissa opiskellaan ajoneuvojen ja niiden laitteistojen korjaamista ja huoltamista sekä suomen kieltä.

Aviapoliksen suuralue

Turvallisuusalan perustutkinto

Palvelu

Turvallisuusalan perustutkinnon tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset perustiedot ja valmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvasektorin aloilla.

Myyrmäen suuralue

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Palvelu

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneella on tieto- ja viestintätekniikan tehtävissä edellytetty ammattitaito, ja hän osaa toimia yhteistyökykyisesti tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä.

Myyrmäen suuralue

Talotekniikan perustutkinto

Palvelu

Talotekniikan perustutkinnon suorittanut osaa toimia uudis- ja korjausrakennustyömailla LVI-urakoita tekevän yrityksen palveluksessa.

Tikkurilan suuralue