Talonrakentaja, maahanmuuttajakoulutus

Asiasanat

Tikkurilan suuralueKoulutusMaahanmuuttajat

Rakennusalan opinnoista valmistuu talonrakentajaksi. Talonrakentaja on rakennusalan ammattilainen, jolla on monipuolinen ammattitaito. Talonrakentaja rakentaa ja korjaa rakennuksia. Talonrakentaja tekee työtä erilaisissa tehtävissä ulkona ja sisällä. Opetuskieli on suomi.

Varian rakennusalan opiskelija muuraamassa tiilejä.

Opiskele talonrakentajaksi

Kouluttaudu rakennusalan moniosaajaksi! Rakennusalan opinnoissa opiskellaan monipuolisia rakennustöitä. Opit käyttämään rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja ja materiaaleja. Talonrakentaja voi erikoistua esimerkiksi kirvesmieheksi, muurariksi tai raudoittajaksi.

Hakeminen

Haku jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden.

Työllistyminen

Talonrakentaja voi työskennellä esimerkiksi rakennusalan yrityksissä uudis- ja korjausrakennustyömailla tai rakennusliikkeissä.

Talonrakentaja voi toimia myös yrittäjänä.

Rakennusalan työllisyystilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä, ja pätevistä rakennusmiehistä on pulaa varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon esimerkiksi oppisopimuksella. Jokaisen opiskelijan jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne

Terveydelliset vaatimukset

Työskentely rakennusalalla vaatii hyvää fyysistä terveyttä.

Lisätietoja

Doinita Negruti

Opinto-ohjaaja
040 198 4813 doinita.negruti@eduvantaa.fi

Avainsanat

OpiskeluVariaToisen asteen koulutusAmmattikoulut