Palvelulogistiikkatyöntekijä, maahanmuuttajakoulutus

Logistiikan perustutkinnon sisälogistiikan osaamisalalta valmistuu palvelulogistiikkatyöntekijäksi. Palvelulogistiikkatyöntekijän työ on monipuolista ja vastuullista. Logistiikka-alan työtehtävät vaativat tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja aikataulujen noudattamista. Opetuskieli on suomi.

Opiskelija ajaa trukkia varastohallissa.

Palvelulogistiikkatyöntekijän työhön varastoissa kuuluvat tavaroiden vastaanottaminen ja varastointi sekä keräily ja lähettäminen. Palvelulogistiikkatyöntekijä hoitaa varastokirjanpitoa ja tekee kuljetusasiakirjat. Palvelulogistiikkatyöntekijän työ on usein vuorotyötä, koska tavaroita kuljetetaan kellon ympäri joka päivä.

Opiskele palvelulogistiikkatyöntekijäksi

Opinnoissa opiskellaan tavaralähetysten keräilyä, lähettämistä, vastaanottamista, varastointia ja kierrätystä. Opit toimimaan työssäsi asiakaslähtöisesti, itsenäisesti ja tehokkaasti sekä opit käyttämään tarvittavia koneita ja laitteita sujuvasti ja turvallisesti.

Hakeminen

Haku jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden.

Työllistyminen

Palvelulogistiikkatyöntekijä voi työskennellä esimerkiksi erilaisissa varastoissa, kuljetusliikkeissä, liikenteessä, terminaaleissa, satamissa, tukkuliikkeissä, vähittäiskaupoissa, teollisuudessa tai julkisella sektorilla.  

Palvelulogistiikkatyöntekijä voi toimia myös varastopalveluyrittäjänä.

Logistiikka-ala on suurin yksittäinen työllistäjä Vantaalla, ja tarvetta ammattitaitoisille tekijöille on jatkuvasti.

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnon osia tai perustutkinnon esimerkiksi oppisopimuksella. Jokaisen opiskelijan jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.

Terveydelliset vaatimukset

Työskentely logistiikka-alalla vaatii hyvää fyysistä terveyttä.

Lisätietoja

Doinita Negruti

Opinto-ohjaaja
040 198 4813 doinita.negruti@eduvantaa.fi

Avainsanat

OpiskeluVariaToisen asteen koulutusAmmattikoulut