Kehitysmyönteinen A-Kumppanit Oy ehdolla Vuoden oppisopimustyönantajaksi

Uutinen

Oppisopimusta laajasti hyödyntänyt A-Kumppanit Oy kisaa Vuoden oppisopimustyönantajan tittelistä.

Varian yhteistyöyrityksen edustajat hymyilemässä kameralle pakettiauton edessä.

A-Kumppanit Oy alkoi kehittää henkilöstönsä osaamista oppisopimuskoulutuksella Varian ja Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen järjestämien oppisopimusinfojen jälkeen syksyllä 2020. Perheyrityksessä oli halua ja tarvetta kehittää niin työntekijöiden kuin esimiesten osaamista. Yrityksessä yhdeksän henkilöä aloitti opinnot oppisopimuskoulutuksella vuoden aikana.

- Oppisopimukset ovat yrityksellemme tärkeitä, koska haluamme tukea työntekijöidemme osaamisen kehittämistä, A-Kumppanit Oy:n varatoimitusjohtaja Mari Haapaharju sanoo.

Varia ja Urbaania kasvua Vantaa -hanke kehittivät vantaalaisille yrityksille info- ja ohjauspalveluita yritysten yksilöllisten osaamisen kehittämistarpeiden mukaisesti. Palveluiden avulla innostettiin yrityksiä työntekijöineen jatkuvaan oppimiseen oppisopimuskoulutuksen ja ammatillisten tutkintojen avulla. Infot suunniteltiin yritysjohdon ja esimiesten kanssa käydyssä alkukeskustelussa kartoitettujen yrityksen osaamisen kehittämistarpeiden pohjalta. Opinnoista kiinnostuneille henkilöille tarjottiin yksilökeskusteluja ja ohjausta.

A-Kumppanit Oy:lle järjestettiin räätälöityjä infoja yrityksen ja sen työntekijöiden osaamisen kehittämistarpeiden mukaisesti oppisopimuskoulutuksen ja ammatillisten tutkintojen vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista. Infoja järjestettiin yrityksen eri ammattiryhmille ja yksittäisille työntekijöille.

Nyt A-Kumppanit Oy kisaa Vuoden oppisopimustyönantajan tittelistä yli 20 henkilöä työllistävien yritysten joukossa. Varia ilmoitti yrityksen Suomen Oppisopimusosaajat ry:n kilpailuun, koska A-Kumppanit Oy on ennakkoluulottomasti lähtenyt kehittämään henkilöstönsä osaamista oppisopimuskoulutuksen avulla. Kehitysmyönteinen yritys on ollut aktiivinen osaamisen ennakoinnissa ja kehittämisessä.

Tuomaristo valitsee kilpailun eri kategorioiden voittajat esiraadin valitsemista videohakemuksista. Voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Hämeenlinnassa.

Katso A-Kumppanit Oy:n videohakemus (linkki vie YouTubeen Oppisopimus.fi-kanavan Ehdokkaat 2021: Oppisopimuspalkittavat -soittolistaan).

Vieraile A-Kumppanit Oy:n verkkosivuilla.

Vantaan ammattiopisto Variassa voi opiskella oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen tutkinnon. Valtakunnallista oppisopimusviikkoa vietetään 4.–10.10.2021. Varia on mukana viikon juhlinnassa ja työelämän osaamisen vahvistamisessa.

Avainsanat

VariaOpiskeluOppisopimusToisen asteen koulutus