Ravintola-alalla työskentelevä: hae merkonomikoulutukseen
Uudessa ravintola- ja catering-alan merkonomikoulutuksessa opitaan tuottamaan asiakkaille elämyksiä kannattavasti ja vastuullisesti. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Rastor-instituutti ja ammattiopisto Varia.

Kuva: Vantaan kaupunki / Sercan Alkan
Ravintola-alalla työskenteleville alkaa helmikuussa 2023 liiketoiminnan osaamista vahvistava merkonomikoulutus.
Rastor-instituutin ja ammattiopisto Varian yhteistyössä järjestämässä ravintola- ja catering-alalle suunnatussa liiketoiminnan perustutkinnossa opitaan tuottamaan asiakkaille elämyksiä kannattavasti ja vastuullisesti. Koulutuksessa perehdytään myös kestävän kehityksen ja ilmastovastuullisuuden teemoihin.
Koulutus sopii ravintola-, catering- tai hotellialalla joko työntekijänä tai esihenkilötehtävissä työskenteleville. Koulutus on mahdollista suorittaa pääsääntöisesti verkossa työn ohessa, joten mukaan voi hakea ympäri Suomen.
Koulutuksessa hankitaan kokonaiskuva oman alan liiketoiminnasta ja ymmärrys oman työn vaikutuksesta organisaation liiketoimintaan, kannattavuuteen ja tulokseen. Koulutus suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja työtehtäviin.
Haku koulutukseen on auki Rastor-intituutin verkkosivuilla. Hae koulutukseen viimeistään 16.1.2023.