Hanki lisää osaamista ravintola-alalla: hae Varian ja Eezyn oppisopimuskoulutukseen

Uutinen

Asiasanat

KoulutusAsukkaatTyönhakijat

Vantaan ammattiopisto Varia ja Eezy tarjoavat uuden, käytännönläheisen koulutusmahdollisuuden ravintola-alalle. Koulutus tehdään oppisopimuksella töitä tehden. Opintojen jälkeen voi jatkaa työntekoa tai opiskelua.

Varian kokkiopiskelijat valmistavat ruokaa opetuskeittiössä.

Kuva: Sercan Alkan

Vantaan ammattiopisto Varia ja henkilöstöpalvelualan yritys Eezy tarjoavat uuden, käytännönläheisen koulutusmahdollisuuden ravintola-alalle. Tammikuussa 2023 ammattiopisto Variassa alkavassa oppisopimuskoulutuksessa opiskelija pääsee vahvistamaan käytännön osaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan Eezyn ravintola-alan asiakasyrityksissä.

Oppisopimuskoulutuksessa voi kouluttautua yhteen tai useampaan ravintola-alan työtehtävään, esimerkiksi kahvilapalveluihin, ravintolan asiakaspalveluun sekä keittiöapulaisen tai ruokapalvelutyöntekijän töihin. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Koulutus kestää 4–8 kk opiskelijan valintojen mukaan. Koulutuksen jälkeen tavoitteena on jatkaa töitä ravintola-alalla Eezyn kautta tai jatkaa opintoja esimerkiksi Variassa. Opinnot koostuvat lähi- ja/tai verkko-opetuksesta sekä työssäoppimisesta oppisopimustyöpaikassa. Koulutusta voidaan rakentaa tutkinnonosa kerrallaan.

Koulupäivistä maksetaan päiväraha ja oppisopimustyöpaikan työvuoroista alan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka.

Hae koulutukseen Eezyn verkkosivuilla.

  • Haku päättyy 6.11.2022.
  • Koulutus alkaa 9.1.2023 Vantaan ammattiopisto Variassa.

Avainsanat

VariaAmmattikoulutOpiskelu