Leipuri-kondiittori, maahanmuuttajakoulutus

Elintarvikealan perustutkinnon leipomon osaamisalalta valmistuu leipuri-kondiittoriksi. Leipuri-kondiittorin työ on kädentaitoja, luovuutta ja monipuolista osaamista.

Leipuri-kondiittoriopiskelijat koristelevat kakkuja ja leivoksia keittiössä.

Opiskele leipuri-kondiittoriksi

Opinnoissa opiskellaan muun muassa leipomotuotteiden valmistusta, tuotesuunnittelua, elintarvikehygieniaa ja leipomon tuotantoprosesseja. Opit valmistamaan erilaisia ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä ja konditoriatuotteita.

Hakeminen

Haku jatkuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden.

Työllistyminen

Leipuri-kondiittori voi työskennellä esimerkiksi leipomoissa, kauppojen paistopisteessä, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä, pitopalveluyrityksissä, konditorioissa tai kahviloissa.

Leipuri-kondiittori voi toimia myös yrittäjänä. 

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi työllistyä tai opiskella lisää tutkinnonosia tai perustutkinnon esimerkiksi oppisopimuksella. Jokaisen opiskelijan jatkomahdollisuudet kartoitetaan henkilökohtaisesti ja niihin vaikuttavat opiskeluvalmiudet, kielitaito, koulutustarjonta ja työllisyystilanne.

Terveydelliset vaatimukset

Työskentely elintarvikealalla vaatii hyvää fyysistä terveyttä.

More information

Doinita Negruti

Opinto-ohjaaja
040 198 4813 doinita.negruti@eduvantaa.fi