Myyrmäen suuralue

Vantaan monikielinen neuvonta avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Palvelu

Monikieliseltä neuvontapisteeltä saat neuvontaa esimerkiksi asumiseen, työntekoon, harrastamiseen ja lomakkeiden täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Myyrmäen suuralue Tikkurilan suuralue

Turvallisuusalan ammattitutkinto, tutkinnon osa koulutukset

Sisältösivu

Turvallisuusalan ammattitutkinnon tutkinnon osa koulutuksiin kuuluvat vartijan ja väliaikaisen vartijan koulutukset.

Myyrmäen suuralue

Elintarvikealan perustutkinto, tutkinnon osia

Sisältösivu

Elintarvikealan perustutkinnon tutkinnon osa koulutuksiin kuuluvat Kahvileipätuotteiden valmistus-, Ruokaleipätuotteiden valmistus- ja Konditoriatuotteiden valmistus -tutkinnon osat.

Myyrmäen suuralue

Tieto- ja viestintätekniikka, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluat osaajaksi digitalisoituvaan maailmaan? Heittäydy mukaan nopeasti kehittyvään IT-alaan!

Myyrmäen suuralue

Leipuri, maahanmuuttajakoulutus

Sisältösivu

Leipuri on leipomoteollisuuden ammattilainen, joka työskentelee leipomoissa ja valmistelee kahvi- ja ruokaleipiä sekä muita leipomotuotteita. Leipurin työ on kädentaitoja, luovuutta ja monipuolista osaamista.

Myyrmäen suuralue

Turvallisuusalan perustutkinto

Palvelu

Turvallisuusalan perustutkinnon tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset perustiedot ja valmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvasektorin aloilla.

Myyrmäen suuralue

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Palvelu

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneella on tieto- ja viestintätekniikan tehtävissä edellytetty ammattitaito, ja hän osaa toimia yhteistyökykyisesti tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä.

Myyrmäen suuralue

Matkailualan perustutkinto

Palvelu

Matkailualan perustutkinnon suorittanut vastaanottovirkailija tai matkailupalvelujen tuottaja voi työskennellä monipuolisissa matkailualan asiakaspalvelutehtävissä.

Myyrmäen suuralue

Elintarvikealan perustutkinto

Palvelu

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut leipuri-kondiittori voi työskennellä leipomo- ja konditoria-alalla niin pienimuotoisessa kuin teollisessa tuotannossa.

Myyrmäen suuralue

Opiskelijatyöt: Sähkö- ja automaatiotyöt

Palvelu

Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijat tekevät tilauksesta mm. lamppujohtojen vaihtoja, asuinhuoneistojen pieniä sähkötöitä ja vikojen hakua sekä pieniä liikehuoneistojen valaistuksiin liittyviä töitä.

Myyrmäen suuralue