Asiasana: Ruokailu

Varian toimipisteiden ruokalistoihin voi tulla muutoksia kaupan alan lakon takia

Tiedote

Vantaan oppilaitosten keittiöt ovat normaalisti auki myös kaupan alan lakon aikana. Ruokalistoihin voi tulla muutoksia, koska lakko vaikuttaa raaka-aineiden saatavuuteen ja kuljetuksiin. Mahdollisista muutoksista kerrotaan toimipisteissä, kerrotaan Vantaan Tilapalvelut Vantista ja Palmiasta. Vantti

Varian opiskelijat markkinoivat Hiilidiili -lounasta yhteistyössä Vantin kanssa

Uutinen

Varian ravintola- ja catering-alan ensimmäisen vuoden opiskelijat markkinoivat Hiilidiili-merkin ansainnutta lounasta - Tee Hiilidiili tänään ja valitse lounaaksi linssibolognesea. Hiilidiili-merkki ohjaa opiskelijaa ympäristöystävällisiin lounasvalintoihin.

Varian opiskelijat kehittivät ilmastoystävällisiä reseptejä Vantin kanssa

Uutinen

Varian opiskelijat kehittivät keväällä 2022 ilmastoystävällisiä reseptejä ateriapalveluita tuottavan Vantin kanssa. Vantti jatkaa ilmastoystävällisten reseptien kehittämistä.

Vantaalla pyritään eroon ruokahävikistä

Uutinen

Vantaalla pyritään eroon ruokahävikistä

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.

Opiskelijatyöt: Kahvilamyymälät ja opetusravintola

Palvelu

Varian myymälöistä ja opetusravintolasta voit ostaa elintarvikealan sekä ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden valmistamia tuotteita.