Tarjoilija, maahanmuuttajakoulutus

Etiketter

Tikkurilan suuralueKoulutusMaahanmuuttajat

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon asiakaspalvelujen osaamisalalta valmistuu tarjoilijaksi. Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua ja myyntityötä.

Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua ja myyntityötä. Tarjoilijan koulutus antaa monipuoliset valmiudet asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtäviin. Tarjoilija ottaa vastaan asiakkaat, esittelee ja myy ravintolan ruoka- ja juomatuotteita. Työ on tyypillisesti vuorotyötä, jossa työaika voi usein sijoittua myös iltaan ja viikonloppuun.

Opiskele tarjoilijaksi

Koulutus antaa monipuoliset valmiudet tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin, sekä osaat toimia erilaisissa tarjoilu-, myynti- ja kahvilapalvelujen á la carte-, tilaus- ja juhlatarjoilun tehtävissä.

Opinnoissa opiskellaan muun muassa ravitsemispalveluissa toimimista, asiakaspalvelua ja myyntiä sekä annosruokien ja juomien tarjoilua. Opintojen aikana kehittyvät tarjoilijan ammattitaidon ydinasiat kuten tarjoilun perussäännöt, tapakulttuuri ja asiakkaan kohtaaminen. Opiskelijoiden asiakaspalvelu- ja kielitaito vahvistuu, kun työpaikoilla palvellaan sekä kotimaista että kansainvälisiä asiakkaita.

Koulutus toteutetaan Hiekkaharjun toimipisteessä osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa.

Työllistyminen

Tarjoilija voi työskennellä esimerkiksi ravintolassa, henkilöstöravintolassa, kahvilassa, hotellissa, pikaruokaravintolassa, laivaravintolassa tai baareissa.

Tarjoilija voi toimia myös yrittäjänä.

Ravintola- ja catering-alan työllisyystilanne on hyvä.

Jatko-opinnot

Opintojen jälkeen voi mennä töihin. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa myös hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin, esimerkiksi restonomikoulutukseen ammattikorkeakoulussa.

More information

Keywords

OpiskeluVariaToisen asteen koulutusAmmattikoulut