Palveluryhmä: Ympäristö & luonto

Herkullinen koulutus – Varian opettajat hakivat Turusta ideoita kestävän kehityksen kasvisruokiin

Artikkeli

Ammattiopisto Varian opettajat matkustivat Turkuun kasvisruokakoulutukseen. Koulutus on osa Varian kestävyystoiminnan kehittämistä.

Tämä sivu on yli 2 vuotta vanha

Varian opiskelijat markkinoivat Hiilidiili -lounasta yhteistyössä Vantin kanssa

Uutinen

Varian ravintola- ja catering-alan ensimmäisen vuoden opiskelijat markkinoivat Hiilidiili-merkin ansainnutta lounasta - Tee Hiilidiili tänään ja valitse lounaaksi linssibolognesea. Hiilidiili-merkki ohjaa opiskelijaa ympäristöystävällisiin lounasvalintoihin.

Tämä sivu on yli 3 vuotta vanha

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.