Koulusalongissa opitaan asiakastöitä tekemällä – Opiskelijoiden huolellisuudesta pidetään

Blogi Varia

Asiasanat

KoulutusOpiskelijat

Sisältö

Hiusalan opiskelijoille on tärkeää, että asiakas viihtyy Varian Koulusalongissa.

Vielä vuoden alussa koronavirus esti asiakastöiden tekemisen Varian Koulusalongissa, mutta nyt rajoitusten poistuessa Koulusalonki on jälleen auki. Varian Hiekkaharjun toimipisteessä sijaitseva Koulusalonki on asiakkaille auki ainakin yhtenä päivänä viikossa.

Koulusalongissa panostetaan asiakaspalveluun. Opiskelijoille on tärkeää, että asiakas viihtyy ja tuntee itsensä tärkeäksi.

Koulusalongilla on paljon kanta-asiakkaita, jotka pitävät opiskelijoiden huolellisesta työstä. Koulusalonki on edullinen vaihtoehto. Aikaa tekemiseen voi mennä enemmän kuin muualla, mutta asiakkaita tämä ei haittaa.

Välillä Koulusalongissa tehdään enemmän hiustenleikkauksia, välillä juhlakampauksia. Palvelut vaihtelevat opiskelijoiden oppimistilanteen ja osaamisen mukaan, joten kaikkia hiusalan palveluita ei välttämättä ole asiakkaille aina tarjolla.

Opiskelijoille asiakastöiden tekeminen tarjoaa oppimisen mahdollisuuksia ja kokemusta erilaisista hiuksista. Opiskelijat tekevät asiakastöitä opettajan ja työnohjaajan ohjauksessa. Opettaja tarkistaa työt.

Koulusalongin vuodessa on ollut kohokohtia. Koulusalongin normaali oppimisympäristö muuntautui oikeaksi yritykseksi kesä- ja syyslomalla.

Eri ryhmien opiskelijat toimivat Kesäkampaamossa ja Syyssalongissa Varian osuuskunnan kautta yrittäjämäisesti ja saivat rahallista korvausta tekemästään työstä. Opiskelijat saivat ensiarvoisen tärkeää kokemusta yrittäjyydestä. Lue blogiteksti Kesäkampaamosta täältä.

”Opettajat ovat olleet mahtavia ja kannustavia”

Toisen vuoden hiusalan opiskelija, Maria, kehuu Koulusalongin isoja työtiloja ja hyviä opettajia. Hiustenleikkauksista hän on pitänyt eniten.

Senja ja Nene ovat ensimmäisen vuoden hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijoita. Senja haki opiskelemaan hiusalaa, koska tykkää työskennellä asiakkaiden kanssa ja tehdä työtä käsillä. Nenellä on aiempaa kokemusta maskeerauksien tekemisestä, ja hiusalan opinnot tukevat hänen mukaansa alalla menestymistä.

Senjan ja Nenen mukaan Varian opettajat ovat olleet mahtavia ja kannustavia. Opiskelijoiden jaksaminen on ollut tärkeintä, ja kaikille on suunniteltu oma, yksilöllinen opintopolkunsa.

Näin voit varata ajan Koulusalonkiin

Koulusalonki sijaitsee Varian Hiekkaharjun toimipisteessä osoitteessa Tennistie 1 (F-ovi), 01370 Vantaa.

Lue lisää hiusalan asiakastöistä täältä. Sivulta löydät myös Koulusalongin nettiajanvarausjärjestelmän. Voit kysyä vapaita aikoja myös puhelimitse 043 825 6253.

Koulusalongin aukioloajat löydät Varian Hiusalan Facebook-sivulta. Voit seurata Varian Hiusalaa myös Instagramissa @variahiusala.‍

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Varia