Käymme joulun viettoon Varian joulukonsertin tallenteen tahdissa

Blogi Varia

Asiasanat

KoulutusOpiskelijat

Sisältö

Syyskauden työt ja touhut alkavat pikku hiljaa tauota ja on aika käydä ansaitulle joululevolle. Käymme joulun viettoon perinteisesti Varian opiskelijabändin joulukonsertin tahdissa.

Joulukonsertti on katsottavissa ja kuunneltavissa perjantaina 17.12. klo 13 alkaen vuoden loppuun.

Linkki joulukonserttiin:

(HUOM! linkki toimii pe 17.12. klo 13)

https://dreambroker.com/channel/ax5v52m2/6aomygzg

Joulukonsertin julisteen on tehnyt Varian media-alan ja kuvallisen ilmaisun ensimmäisen vuoden opiskelija Evgenia Gorbunova. Upeaa työtä Evgenialta ja kaikilta julisteita tehneiltä media-alan ykkösiltä! Meillä on Variassa loistavia osaajia.

Rehtorin joulutervehdyksen sanoin: hyvää ja rauhallista joulua kaikille.

Rehtorin joulutervehdys

Hyvät Varian opiskelijat, työntekijät, yhteistyökumppanit ja asiakkaat

Vuosi on ollut vaiheikas. Olemme tehneet toimintaamme nopeita muutoksia useamman kerran. Olemme oppineet luovimaan ja selviytymään vaikeissakin tilanteissa niin, että palvelut ovat toimineet ja opiskelijat ovat voineet tehdä opintojaan. Kiitos, kun olette jaksaneet opiskella ja tehdä työtä.

Joulu ja vuodenvaihde ovat odotusten ja toiveiden aikaa. On aika pysähtyä, ladata akkuja ja antaa aikaa itselle ja läheisille. Ja miettiä sitä, mikä on minulle merkityksellistä elämässä.

Viime aikoina on puhuttu paljon laumasuojasta – siis tilasta, jossa riittävän suuri osa ihmisistä on vastustuskykyisiä estämään viruksen leviämisen niihin, joilla ei ole vastustuskykyä. Olen pohtinut laumasuojaa henkisen hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin näkökulmasta. Miten saisimme rakennettua tähän aikaan sopivan toimintamallin, jossa riittävä määrä hyvinvoivia työntekijöitä kykenee vahvistamaan työyhteisön hyvinvointia ja estämään pahoinvoinnin pääsyn siihen? Tässä tärkeää on osallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunne sekä työn merkityksellisyys. Niissä on meille kaikille yhdessä haastetta tulevaksi vuodeksi.

Vuodenvaihde on myös onnittelujen ja kiitosten aikaa. Variasta on valmistunut syksyn aikana lukuisia opiskelijoita. He ovat saaneet valmiiksi tutkinnon, tutkinnon osan tai lyhemmän koulutuksen. Suuri osa heistä on siirtynyt työelämään ja palvelemaan yhteiskuntaa niin, että sen palvelut toimivat.

Onnea kaikille syksyn aikana valmistuneille! Onnea myös valmistuvien läheisille ja ystäville.

Ja kiitos koko henkilöstöllemme ja kaikille yhteistyökumppaneillemme työstä, jota olette tehneet opiskelijoidemme eteen.

Hyvää ja rauhallista joulua.

Pekka Tauriainen
rehtori

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Varia