FinKoEdu - Finnish Korean Education Network

Asiasanat

Koulutus

Verkostossa kehitetään koulutusyhteistyötä eteläkorealaisten oppilaitosten kanssa sekä organisoidaan vastavuoroista liikkuvuustoimintaa.

Ammatillisen koulutuksen Korea-verkosto on toiminut vuodesta 2013 lähtien. Verkostossa kehitetään koulutusyhteistyötä eteläkorealaisten oppilaitosten kanssa sekä organisoidaan vastavuoroista liikkuvuustoimintaa.

Hankekumppanit

Stadin ammattiopisto, Omnia, Keuda ja Salpaus.

Hankkeen tavoitteet

Hankekaudella 2019-2020 verkosto laajennetaan monialaiseksi (aiemmin tekniikan ja liikenteen alan verkosto KoreaTechnet) strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja yhteistyön kehittämiseksi. Hankkeen ensimmäisenä tavoitteena on kehittää autoalan opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista osaamista sekä saavutetun osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen käytäntöjä. Toisena tavoitteena on laajentaa verkosto monialaiseksi, toteuttaa koulutusyhteistyötä korealaisten kumppaneiden kanssa ja kehittää opettajien ammatillista ja kansainvälistä osaamista. Kolmantena tavoitteena on kehittää kotikansainvälisyystoimintaa erityisesti liikkuvuusjaksojen osaamisen jakamisen näkökulmasta.

Lisätietoja

Anu Lähde

Kansainvälisten asioiden koordinaattori
anu.lahde@vantaa.fi

Avainsanat

KansainvälisyysKehittäminenHankkeetVaria