CyVETsecurity

Asiasanat

Koulutus

Hankkeen tavoitteena on tiedottaa opiskelijoita tietoturvauhista ja niiden ehkäisystä ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä.

CyVETsecurity -hankkeessa tavoitteena on tiedottaa opiskelijoita tietoturvauhista ja niiden ehkäisystä ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä. Tavoitteena on myös vahvistaa opettajien osaamista tietoturva- ja kyberturvallisuusaiheista.

Rahoitus

Erasmus+ KA2

Hankekumppanit

Hanketta koordinoi HETEL, joka on Espanjan Baskimaan yksityisten ammatillisten oppilaitosten kehittämisorganisaatio. Hankkeessa on kumppaneita Varian lisäksi Skotlannista, Pohjois-Irlannista, Virosta ja Hollannista.

Toimenpiteet

Hankkeen aikana tehdään eurooppalainen kyberturvallisuus tutkinnon osa, joka soveltuu kaikille aloille. Lisäksi tutkinnon osaan tehdään työelämälähtöisiä projektihaasteita eri aloille sopiviksi. Esimerkiksi ICT-alalle, sensitiivistä dataa käsitteleville aloille (esim. terveysala) ja muille aloille tehdään omia projektihaastateita opetukseen käytettäväksi. Hanke toteutetaan yhteistyössä yritysten tietoturva- ja kyberturvallisuusammattilaisten kanssa.

Lisätietoja

Jarno Kupiainen

ICT-alan opettaja
jarno.kupiainen@eduvantaa.fi

Elina Salo

Turvallisuusalan opettaja
elina.salo@eduvantaa.fi

Anu Lähde

Kansainvälisten asioiden koordinaattori
anu.lahde@vantaa.fi

Avainsanat

KansainvälisyysKehittäminenHankkeetVaria