Opettaja, ota yhteyttä digimentoriin!

Blogi Digivaria

Asiasanat

KoulutusYhteistyökumppanit

Variassa digimentorit ovat opetuksen ja opettajien tukena jokapäiväisissä digiasioissa, Varian oppimisympäristön (itslearnig) ja digitaalisen etenemisen seurannan välineen (Workseed ja 2 tutkinnossa itslearning) käytössä ja alakohtaisten sovellusten hallinnassa. Lisäksi digimentorit osallistuvat tiimin digiasioiden suunnitteluun ja toteutukseen ja Varia-tasoisiin suunnitelmiin ja keskusteluihin. Digimentorit perehdyttävät uusia opettajia ja viestivät digiasioista tiimissä.

Kuvassa lukee punaisella pohjalla "Ota yhteyttä digimentoriin!"

Sisältö

Variassa opettajien apuna digiasioissa on digimentorin lisäksi tiimin Studenta-osaaja, Varian HelpDesk (opiskelijat) ja kaupungin IT-palvelukanava ja Service Desk. Lisäksi Varia-tasoisesti löytyy ICT-tuki Sami, Studenta-pääkäyttäjä Juhani, opintohallinnon suunnittelija Tanja, Workseed yhteyshenkilö Liisa, hallinnon kehittäjäopettaja Piia, HOKS-ope Sirja, digiasiantuntija Pekka ja verkkopedagogi Anna.

Keväällä jatketaan  

Jotta oikea tuki saadaan oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, kehitetään Varian digimentoritoimintaa keväällä 2023. Kehittämisestä vastaa osaamispalvelupäällikkö Asko Haapamäki. 

Mukavaa joulukuuta ja leppoisia hetkiä!

Varian digimentorit

Graafista voit lukea, mitä kaikkea Varian digimentorit ovat tehneet syksyllä 2022:

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Digivaria