Asiasana: Lukiot

Vantaalla lukiokoulutusta järjestetään viidessä suomenkielisessä päivälukiossa, yhdessä ruotsinkielisessä lukiossa sekä Vantaan aikuislukiossa ja Sotungin lukion aikuislinjalla (Sotungin etälukio).

Yhteishaku toiselle asteelle päättyi - Vantaan lukiot ja Varia kiinnostivat hakijoita

Uutinen

Vantaan lukiot ja ammattiopisto Varia olivat alustavien hakijatietojen mukaan 2312 nuoren esisijaisena hakutoiveena kevään 2023 yhteishaussa.

Tiedote Kouluterveyskyselystä huoltajille

Tiedote

Kouluterveyskysely tuottaa seurantatietoa lasten ja nuorten hyvinvoinnista, terveydestä, koulunkäynnistä ja opiskelusta, osallisuudesta sekä avunsaannin kokemuksista.

TUVA-koulutus

Palvelu

TUVA-koulutus yhdisti perusopetuksen lisäopetuksen (kymppiluokka), lukiokoulutukseen valmistavan koulutuksen (LUVA) ja ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) yhtenäiseksi nivelvaiheen koulutukseksi 1.8.2022 alkaen

Ylioppilastutkinto ja -kirjoitukset avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Sisältösivu

Ylioppilastutkinto on toisen asteen tutkinto, jonka tehtävänä on vahvistaa laaja-alaista yleissivistystä. Tutkinnon suorittamista varten lukioissa järjestetään kahdesti vuodessa ylioppilaskokeet.

Lukio-opinnot Variassa

Palvelu

Variassa ammattiin opiskelevan on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto tai opiskella yksittäisiä lukio-opintoja Sotungin etälukion kautta.