Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ruokapalvelujen ammattitutkinnon avulla ravintola- ja catering-alalla työskentelevä voi päivittää ja täydentää osaamistaan.

Introduction

Tags

Tikkurilan suuralueKoulutusYritykset
Koulutus on sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalta. Ruokapalvelujen ammattitutkinnon opinnoissa käsitellään muun muassa ruoanvalmistusta, asiakaspalvelua, hygienialainsäädäntöä sekä ravitsemus- ja erityisruokavaliotietoutta.

Ruokapalvelujen ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa: Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki ja Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki.

Kehitä osaamistasi ruokapalvelualalla

Tietoa koulutuksesta

Työllistyminen 

Kokki voi työskennellä esimerkiksi ruokaravintoloissa, kahviloissa, henkilöstöravintoloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä, laivoilla, hotellin keittiöissä, sairaaloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, katu- ja pikaruokaravintoloissa, liikeasemilla, elintarviketeollisuudessa, vähittäiskaupoissa tai alan itsenäisenä yrittäjänä.

Ravintola- ja catering-alan työllisyystilanne on hyvä. 

Jatko-opinnot

Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. 

Terveydelliset vaatimukset

Kokin työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja sopeutumista vuorotyöhön. 

More information

Virpi Pekkala

Ammatillinen opettaja
050 312 4549 virpi.pekkala@eduvantaa.fi

Doinita Negruti

Opinto-ohjaaja
040 198 4813 doinita.negruti@eduvantaa.fi

Units

Service has 1 units in total