Opiskelijatyöt: Kahvilamyymälät ja opetusravintola

Varian myymälöistä ja opetusravintolasta voit ostaa elintarvikealan sekä ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden valmistamia tuotteita.

Presentation

Etiketter

KoulutusAsukkaatYrityksetNuoret
Varian myymälöistä ja opetusravintolasta voit ostaa elintarvikealan sekä ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden valmistamia tuotteita. Opiskelijatyö-palvelut vaihtelevat opintojen mukaan.

Kahvilamyymälät toimivat Hiekkaharjun ja Myyrmäen toimipisteissä. Hiekkaharjun ja Myyrmäen toimipisteiden kahvilamyymälä toimii kahviona, jonka lisäksi Hiekkaharjun myymälästä voi ostaa ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden valmistamia tuotteita ja Myyrmäen toimipisteeltä voi ostaa ja tilata leipuri-
kondiittoriopiskelijoiden valmistamia tuotteita.

Varian ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat ja tarjoilevat päivittäin korkeatasoisen kolmen ruokalajin a la carte lounaan Hiekkaharjun toimipisteessä olevassa opetusravintolassa.

Kahvilamyymälät 

Elintarvikealan sekä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat leipomo- ja konditoriatuotteita Varian kahvilamyymälöihin. Myyrmäen kahvilamyymälästä asiakkaat voivat myös tilata leipomotuotteita, kuten täyte- ja voileipäkakkuja. 

Hiekkaharjun kahvilamyymälä

Myyrmäen kahvilamyymälä

Opetusravintola 

Ravintola- ja catering-alan opiskelijat ylläpitävät päivittäin suosittua opetusravintolaa Hiekkaharjun toimipisteessä. Opetusravintolassa voi käydä nauttimassa korkeatasoisen kolmen ruokalajin à la carte -lounaan pöytiin tarjoiltuna. 

Erityisruokavalioista ja lihan alkuperästä voi tiedustella henkilökunnalta. Maksuvälineinä käyvät käteinen, maksukortit tai kaupunkikortti (henkilökunta).

Valitettavasti emme pysty ottamaan vastaan asiakastilaisuuksia.

Verksamhetsställen

Tjänsten har totalt 2 verksamhetsställen