Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon tavoitteena on syventää osaamista sisälogistiikan osa-alueista sekä varastotoimintaan ja toimitusketjuun vaikuttavista tekijöistä.

Esittely

Asiasanat

KoulutusYritykset
Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinnon tavoitteena on syventää osaamista sisälogistiikan osa-alueista sekä varastotoimintaan ja toimitusketjuun vaikuttavista tekijöistä.

Hakijalta edellytetään alan työpaikkaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kouluttaudu palvelulogistiikan huippuammattilaiseksi työssäsi

Täydennä osaamistasi ja hanki itsellesi alan tutkinto työn ohessa. Tarjoamme loistavat puitteet opiskeluun, jossa voit verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa ja toimia tulevaisuudessa palvelulogistiikan erikoisasiantuntijana.

Hakeminen

Haku on auki toistaiseksi.

Hae varastologistiikan osaamisalan koulutukseen täällä.

Hae toimitusketjun hallinnan osaamisalan koulutukseen täällä.

Hakijalla pitää olla alan työpaikka ja siellä nimetty työpaikkaohjaaja

Opiskelijavalinta

Kokeneet alalla toimivat henkilöt, jotka haluavat syventää osaamistaan varastologistiikassa ja/tai toimitusketjun hallinnassa. Tutkinto soveltuu logistiikkaan liittyvissä asiantuntija- , koulutus- tai johtotehtävissä toimiville tai sinulle, joka haluat valmentautua näihin tehtäviin. Voit esimerkiksi toimia tiiminvetäjänä varastolla, asiantuntijana toimitusketjun eri osa-alueilla tai vaikkapa alan kouluttajana.

Edellytyksenä on alan työpaikka ja sieltä nimetty työpaikkaohjaaja. Pääpaino osaamisen hankkimisessa on työpaikalla, jossa tulisi pystyä tekemään tutkinnon perusteiden mukaisia työtehtäviä.

Jatko-opinnot

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto antaa hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Lisätietoja

Tuija Rikkonen

Vastuukouluttaja
040 618 4063 tuija.rikkonen@eduvantaa.fi

Toimipisteet

Palvelu saatavilla yhteensä 1 toimipisteessä