Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittanut kuvallisen ilmaisun toteuttaja luo ja julkaisee viestintä- ja mediamateriaaleja erilaisiin medioihin.

Esittely

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittanut kuvallisen ilmaisun toteuttaja luo ja julkaisee viestintä- ja mediamateriaaleja erilaisiin medioihin.

Kuvallisen ilmaisun toteuttaja voi työskennellä viestintä-, tiedotus- ja markkinointimateriaalien parissa muun muassa mainos- ja viestintätoimistoissa ja mediataloissa.

Kouluttaudu visuaalisen viestinnän ammattilaiseksi

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun koulutuksessa opit media-alalla tarvittavia perustaitoja ja luovaa ongelmanratkaisua. Kuvallisen ilmaisun toteuttajana ymmärrät visuaalisen viestinnän tarpeita liiketoiminnasssa ja osaat vastata niihin asiakaslähtöisesti. Hallitset niin graafisen tuotannon kuin valokuva- ja audiovisuaalisen tuotannon.

Media-alalla on kysyntää yhteistyötaitoisille ammattilaisille, joilla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Yrittäjyys on alalla yleistä. Yrittäjänä työskentelyä pääset kokeilemaan Variassa jo opintojen aikana.

Variassa pääset tekemään myös ammattikorkeakouluopintoja jo ammatillisen koulutuksen aikana.

Hakeminen

Haku yhteishaussa Opintopolussa tai jatkuvassa haussa.

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku on tarkoitettu ensisijaisesti hakuvuonna perusopetuksen tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille. Seuraava yhteishaku on keväällä 2024.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden. Jatkuva haku on avoin kaikille hakijoille.

Työllistyminen

Kuvallisen ilmaisun toteuttajana voit työskennellä mainos- ja viestintätoimistoissa, mediataloissa ja monenlaisissa muissa yrityksissä ja yhteisöissä tai työllistää itse itsesi.

Jatko-opinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto antaa hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Lisätietoja

Kerttu Vesterinen

Opinto-ohjaaja
050 312 4553 kerttu.vesterinen@eduvantaa.fi

Toimipisteet

Palvelu saatavilla yhteensä 1 toimipisteessä