Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto antaa ajantasaisen osaamisen kasvatus- ja ohjausalan toimintaympäristön nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Esittely

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto antaa ajantasaisen osaamisen kasvatus- ja ohjausalan toimintaympäristön nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä antaa lisää työkaluja ja osaamista oman tehtävän ja toimintaympäristön kehittämiseen.

Tutkinto on suunnattu kasvatus- ja ohjausalalla työskenteleville kehittämistehtävistä kiinnostuneille henkilöille.Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kasvatus- ja ohjausalla kehittämisen tehtävissä toteuttaen laajoja työn uudistamisen ja kehittämisen hankkeita ja/tai prosesseja.

Hakeminen

Haku jatkuvassa haussa. Jatkuva haku on avoin kaikille hakijoille.

Työllistyminen 

Koulutuksessa vahvistat omaa osaamistasi ja kehität työyhteisön työskentelyä. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kasvatus- ja ohjausalla kehittämisen tehtävissä toteuttaen laajoja työn uudistamisen ja kehittämisen hankkeita ja/tai prosesseja.

Jatko-opinnot

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto antaa hakukelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. 

Terveydelliset vaatimukset ja muut edellytykset 

Sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan terveydentilavaatimukset, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä:

  • Sellaiset psyykkiset sairaudet, jotka estävät käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten hoitamaton psykoosi tai vaikea toimintakykyä laskeva masennus.
  • Sellaiset fyysiset sairaudet kuten tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet tai vammat sekä krooniset ihottumat, jotka rajoittavat toimintakykyä siinä määrin, että estävät käytännön tehtävissä tai työssäoppimisen toimimisen.
  • Päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.

Oma kuvauksesi nykyhetken terveydentilastasi riittää valintatilanteessa. Oppilaitos voi antamasi ilmoituksen perustella pyytää tarkempia terveydentilatietoja, esimerkiksi lääkärintodistuksen.

Lisätietoja

Brita Penttala

Tutkinnon vastuuopettaja
050 302 5855 brita.penttala@eduvantaa.fi

Eija Lepistö

Oppisopimus
Asiakkuusvastaava
040 589 2732 eija.lepisto@vantaa.fi

Ritva Väisänen

Opinto-ohjaaja
040 5210 364 ritva.vaisanen@vantaa.fi

Toimipisteet

Palvelu saatavilla yhteensä 1 toimipisteessä