385 hakutulosta

Taitaja 2021 seminfinaali -tunnelmia Variasta

Blogi Varia

Olemme saaneet nauttia vuosittaisista Taitaja-kilpailuista jo vuodesta 1988 lähtien. Kyse on Suomen suurimmasta ammatillisen koulutuksen tapahtumasta. Koronasta huolimatta Taitaja-kilpailut järjestetään myös tänä vuonna 2021.

Oodi ammatilliselle koulutukselle

Blogi Varia

Ammatillinen koulutus on loistava pohja ja kivijalka omalle kehitykselle ja työ- sekä opiskelu-uralle! Valmistumalla ammatillisesta koulutuksesta, takaat itsellesi ruusuisen tulevaisuuden.

Kokeile yrittäjyyttä osuuskunta Vasaarissa

Blogi Varia

Variassa toimii oma Osuuskunta Vasaari, jonka kautta Varian opiskelijat voivat hankkia yrittäjyysosaamista aidoissa asiakaskontakteissa jo opintojen aikana.

Ossi toi Taitaja2021 talonrakentajien pronssin Variaan

Blogi Varia

Talonrakentajien Ossi Ilonen nappasi Taitaja2021 kisoista pronssia talonrakentajien sarjassa.

Olga opiskeli hankinnan ammattitutkinnon työn ohessa

Blogi Varia

Hankinnan ammattitutkinto (AT) ja Toimitusketjun hallinnan erikoisammattitutkinto (EAT) ovat Varian ammattiopistossa työn ohessa monimuotoisesti suoritettavia oppisopimuskoulutuksia.

Ilmasto-osaamista logistiikan opetuksessa ja työelämässä, webinaareja tulossa!

Blogi Varia

Varian webinaarisarja sai alkunsa yhteisistä keskusteluista Ilmastovastuullinen toiminta –tutkinnon osan tavoitteista ja opettajien kiinnostuksesta osaamisen kehittämiseen. Se syntyi yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Vantaan ammattiopisto Varian koordinoiman NEWLOG-hankeen ja sen

Hygieniapassilla turvallista ruokaa jo 20 vuotta – Keijo Mikkosella lähestyy 4000 testin raja

Blogi Varia

Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Helmikuuhun 2022 mennessä hygieniapasseja on myönnetty lähes 1 358 000 kappaletta. Elintarvikehygienian perusasiat ovat tuttuja jo suurelle joukolle suomalaisia.

Parhaat vinkit: näin pääset opintojen alkuun!

Blogi Varia

Varian opiskelijana sinulla on mahdollista saada monenlaista erilaista tukea opintojesi eri vaiheissa.

Hankekuulumisia: Yhteistyössä kohti parempaa HOKSaamista ja työelämässä oppimista

Blogi Varia

Strategiarahoitus 2019-2020 hankkeen yhtenä tavoitteena on HOKSaamisen ja työelämässä oppimisen opiskelija- ja asiakaslähtöisyys. Oppijan osallisuutta ja vastuunkantoa halutaan lisätä.

Koulutusinfot etänä

Blogi Varia

Maahanmuuttajakoulutusten henkilöstö on jalkautunut järjestöihin ja ryhmiin esittelemään toimintaansa. Koulutusinfoissa on osallistettu myös opiskelijoita ja he ovat kertoneet mahdollisille uusille varialaisille opiskelustaan ja kokemuksistaan.