358 hakutulosta

Taitaja 2021 seminfinaali -tunnelmia Variasta

Blogi Varia

Olemme saaneet nauttia vuosittaisista Taitaja-kilpailuista jo vuodesta 1988 lähtien. Kyse on Suomen suurimmasta ammatillisen koulutuksen tapahtumasta. Koronasta huolimatta Taitaja-kilpailut järjestetään myös tänä vuonna 2021.

Anna ajatuksen kuulua – kuuntele Vain hyvinvointiteknologiaa

Blogi Varia

Vain hyvinvointiteknologiaa- podcastissa Keijo Mikkonen ja Tiina Suvanen keskustelevat hyvinvointiteknologiasta sekä haastattelevat alan asiantuntijoita ja hyvinvointiteknologiayritysten edustajia.

Korona kevään mietteitä

Blogi Varia

Kuluneen kevään aikana korona on opettanut meitä monella tapaa. Etänä on vietetty läksiäisiä, pidetty oppitunteja, rekrytointitilaisuuksia, kokouksia, suunnittelu ja ideointi palavereja, opetettu ensiapua ja tutustuttu oman alan yrityksiin. Mutta ennen kaikkea opittu itsestä, muista, opettamisesta

Ilmasto-osaamista logistiikan opetuksessa ja työelämässä, webinaareja tulossa!

Blogi Varia

Varian webinaarisarja sai alkunsa yhteisistä keskusteluista Ilmastovastuullinen toiminta –tutkinnon osan tavoitteista ja opettajien kiinnostuksesta osaamisen kehittämiseen. Se syntyi yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Vantaan ammattiopisto Varian koordinoiman NEWLOG-hankeen ja sen

Varian opiskelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa - tule mukaan

Blogi Varia

Jokainen opiskelija vaikuttaa omalta osaltaan jo sillä, että on hakenut meille Variaan opiskelijaksi, hyväksynyt opiskelupaikan ja opiskelee meillä.

Olga opiskeli hankinnan ammattitutkinnon työn ohessa

Blogi Varia

Hankinnan ammattitutkinto (AT) ja Toimitusketjun hallinnan erikoisammattitutkinto (EAT) ovat Varian ammattiopistossa työn ohessa monimuotoisesti suoritettavia oppisopimuskoulutuksia.

Rekrytointia ja alatietoutta etänä

Blogi Varia

L&T:n rekrytointikonsultti ja Makoisaduuni-hankkeen kehityskoordinaattori vierailivat Varian opiskeluryhmissä etäyhteyden välityksellä. Hyödyllisen tietosisällön lisäksi vierailu toi vaihtelua päivittäiseen etäopiskeluun ja antoi opiskelijoille realistisen kuvan alan työpaikoista ja

Ossi toi Taitaja2021 talonrakentajien pronssin Variaan

Blogi Varia

Talonrakentajien Ossi Ilonen nappasi Taitaja2021 kisoista pronssia talonrakentajien sarjassa.

Parhaat vinkit: näin pääset opintojen alkuun!

Blogi Varia

Varian opiskelijana sinulla on mahdollista saada monenlaista erilaista tukea opintojesi eri vaiheissa.

Hankekuulumisia: Yhteistyössä kohti parempaa HOKSaamista ja työelämässä oppimista

Blogi Varia

Strategiarahoitus 2019-2020 hankkeen yhtenä tavoitteena on HOKSaamisen ja työelämässä oppimisen opiskelija- ja asiakaslähtöisyys. Oppijan osallisuutta ja vastuunkantoa halutaan lisätä.