Elintarvikealan perustutkinto, tutkinnon osia

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKoulutusOpiskelijat

Näissä koulutuksissa voit opiskella elintarvikealan perustutkintoon kuuluvia tutkinnon osia: kahvileipätuotteiden valmistus, ruokaleipätuotteiden valmistus ja konditoriatuotteiden valmistus.

Varian elintarvikealan opiskelijat koristelemassa leivoksia.

Kahvileipätuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.

Koulutuksessa opit valmistamaan yleisimpiä kahvileipätuotteita suora-, kylmä- ja pakasteleivonnalla. Koulutuksessa valmistetaan myös erityisruokavaliotuotteita.

Ruokaleipätuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.

Koulutuksessa opit valmistamaan ruokaleipiä kuten sämpylöitä, patonkeja, rieskoja, vaaleita ruokaleipiä ja ruisleipiä.

Konditoriatuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.

Koulutuksessa opit valmistemaan yleisimpiä konditoriatuotteita ja koristeita kuten pikkuleipiä, kääretorttuja, kakkuja, tuulihattuja sekä suklaa- ja marsipaanikoristeita. Opit käyttämään luovuutta ja kädentaitoja tuotteiden valmistuksessa ja viimeistelyssä.

Lisätietoja

Avainsanat

OpiskeluVariaToisen asteen koulutusAmmattikoulut