Elintarvikealan perustutkinto, tutkinnon osia
Näissä koulutuksissa voit opiskella elintarvikealan perustutkintoon kuuluvia tutkinnon osia: kahvileipätuotteiden valmistus, ruokaleipätuotteiden valmistus ja konditoriatuotteiden valmistus.

Kahvileipätuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.
Koulutuksessa opit valmistamaan yleisimpiä kahvileipätuotteita suora-, kylmä- ja pakasteleivonnalla. Koulutuksessa valmistetaan myös erityisruokavaliotuotteita.
Hakeminen
Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.
Ruokaleipätuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)
Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.
Koulutuksessa opit valmistamaan ruokaleipiä kuten sämpylöitä, patonkeja, rieskoja, vaaleita ruokaleipiä ja ruisleipiä.
Hakeminen
Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.
Konditoriatuotteiden valmistus -tutkinnon osa (20 osp)
Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on aikaisempaa osaamista elintarvike- tai ravintola-alalta. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on alan työpaikka.
Koulutuksessa opit valmistemaan yleisimpiä konditoriatuotteita ja koristeita kuten pikkuleipiä, kääretorttuja, kakkuja, tuulihattuja sekä suklaa- ja marsipaanikoristeita. Opit käyttämään luovuutta ja kädentaitoja tuotteiden valmistuksessa ja viimeistelyssä.
Hakeminen
Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.